Van ontwerp, realisatie tot plaatsing, alles in één hand
Toarnbei 19
9299 HJ Zwagerbosch
0511 446134
06 49597966
info@wouterhansmaho.nl

Modellen
Op deze pagina ziet u enkele modellen van schuren, bergingen, garages, etc. Natuurlijk kunnen we niet alles hier laten zien. Dat komt ook omdat bij Wouter Hansma Handelsonderneming eigenlijk alles mogelijk is. Zelfs als u een eigen ontwerp heeft maakt Wouter wat u wenst. In een persoonlijk gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en samen met Wouter komt u tot een plan. De bouwtekening wordt gemaakt en waarnodig bijgesteld. Uiteraard worden berekeningen voor de sterkte en constructie gedaan voordat er wordt gebouwd.

Er zijn meerdere houtsoorten beschikbaar, geïmpregneerde grenen/vuren rabatdelen, Zweedse rabatdelen, 'halfronde' delen, het onderhoudsarme Canexel of de luxe Amerikaans Canadese houtsoort Western Red Ceder. Op dit moment is geïmpregneerd zwart grenen/vuren zeer populair.

Alle niet symmetrische tuinhuisjes kunnen ook worden gemaakt in spiegelbeeld. Extra deuren, ramen, dubbel glas, isolatie en binnenkant betimmering behoren tot de mogelijkheden. Een scheidingswand met een eventuele tussendeur is ook een optie. De shingles voor het dak kunnen in verschillende kleuren worden geleverd. Ook "normale" dakpannen kunnen op bepaalde modellen worden geleverd. Het bouwwerk kan helemaal voor u worden geplaatst, zelfs een tegelvloer kan worden gelegd. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om uw nieuwe aanwinst zelf te plaatsen.

Wanneer u op de onderstaande afbeeldingen klikt, ziet u een groter exemplaar.
BERK: berging met lessenaardak in veel maten verkrijgbaar
BEUK
DEN: dubbele garage met grote berging, zijkanten en achterkant van onderhoudsvrij damwandprofiel, klik op "next" voor nog 5 afbeeldingen van de DEN.
ES: prachtige robuuste overkapping met berging, klik op "next" voor nog een afbeelding van de ES
HAZELAAR: gemaakt van geïmpregneerd zwart grenen/vuren en robuuste larix delen
IEP: heel veel berging met een royale overkapping
KERS: mooie berging/tuinhuis met overkapping
LINDE: robuuste overkapping voor gezellige avonden
Zilverspar: Prachtige bergruimte met gezeliige overkapping van het onderhoudsvrije larixhout, robuust gemaakt voor jarenlang plezier! Let u eens op het pannendak, de zinken goten en de mooie antieke ramen. Klik op de rechterkant voor nog een exemplaar.
SPAR: groot open tuinhuis voor lekker veel ruimte
WILG: mooie berging met puntdak, in veel maten verkrijgbaar
LARIX: grote garage berging op stenen fundering, geïsoleerd met ruime zolder, klik op "next" voor nog 4 afbeeldingen